Kontorsstädning Täby

Trygga och prisvärda servicetjänster

Pålitlig och noggrann städning av arbetsplatsen

Vi erbjuder kontorsstädning i Täby och andra delar av Storstockholm. Vi arbetar efter företagets ledord noggrant och effektivt, och ser alltid till att ha en öppen dialog med våra kunder i samband med alla våra städuppdrag. Städningen vi erbjuder kan bestå av engångsuppdrag lika gärna som avtalsenlig städning på regelbundna tidpunkter.

Att anlita oss för er kontorsstädning är ett tryggt val – alla våra medarbetare har den yrkeserfarenhet som krävs för att göra ett bra jobb varje gång. Vi tillämpar fortlöpande kvalitetskontroller för att garantera att ni alltid får överenskommen service. Dessutom har vi en nöjd kund-garanti som är en ytterligare trygghet för dig som kund. Det innebär att vi rättar till eventuella problem om nu mot förmodan skulle ha något att anmärka efter ett städtillfälle.

Våra kunder är både små och större företag och även privatpersoner och vi har fått möjlighet att skapa relationer med många nöjda kunder genom åren – bli en du också!

Så blir du kund hos oss

När du kontaktat oss angående återkommande lokalvård kommer vi – utan förpliktelser eller kostnader – ut och tittar på ert kontor i Täby. Då kan vi bättre bedöma arbetsinsats och tidsåtgång, samtidigt som vi får tillfälle att diskutera hur ofta ni vill ha städat och vad som ska ingå i tjänsten. Vi lämnar därefter en kostnadsfri offert så att ni får möjlighet att jämföra oss med andra leverantörer.

Svårare än så är det inte – om du väljer att acceptera offerten har ditt företag blivit kund hos oss. Självfallet har du stor möjlighet att skräddarsy din kontorsstädning i Täby. Att vissa fasta rutiner som torkning av golv och fria ytor, tömning av sopkärl, samt städning av toaletter och eventuell matsal ingår är mer regel än undantag.

kontorsstädning i Täby

Det går också att välja till exempelvis regelbunden fönsterputsning, vattning av blommor, mer omfattande golvvård och mycket annat. Vi anpassar oss i så stor utsträckning som möjligt efter företagets behov och ser alltid till att ni får det ni betalar för.

Våra medarbetare har lång erfarenhet av att städa kontor och andra arbetsplatser, vilket innebär att de kan göra ett snabbt och effektivt jobb utan att tumma på kvaliteten. Det resulterar i mycket konkurrenskraftiga priser.

Värdet av ett rent kontor

Att arbetsplatsen är fräsch och välstädad är viktigt för att kunna prestera på jobbet. Det skapar trivsel bland den egna personalen och ger ett gott intryck av företaget på besökaren. Med andra ord finns det ekonomiska incitament med att ha regelbunden, professionell städning av sitt kontor.

En annan vinst med att anlita ett städföretag är tidsmässig. Den tid du eller din personal annars fått lägga på att hålla rent på arbetsplatsen kan istället fokuseras på företagets kärnverksamhet. 

 

 

Kontakta oss redan idag för mer information och kostnadsfri offert